wijnproeverij dorcas sandcbar

Wijnproeverij in strandtent SandCbar

Geplaatst op: 03-04-2017

Wegens succes geprolongeerd: De Dorcas wijnproeverij.
De 2017 editie van de proeverij zal worden gehouden op woensdagavond 17 mei in de nieuwe strandtent SandCbar, aanvang 20.00 uur.
Gelieve aan te melden… zie onderaan dit bericht.

Met een ondergaande zon op de achtergrond een bijzondere locatie om wijn te proeven. Ook nu weer is de organisatie in handen van Marjan en Jacko van der Linde.

Yvo Erades van La Bordelaise en Noordman wijnen verzorgt wijnen uit verschillende streken en landen, terwijl Nico van Duijvenbode van Vini di Nico de Italiaanse wijnen voor zijn rekening neemt.

Ben van Duijvenbode zal deze bijeenkomst wederom een duidelijke uitleg geven over wijnen en het proeven van wijnen. Diverse heerlijke hapjes worden verzorgd door Reinetta de Mooy, Bakker van Maanen levert de broodjes voor bij het proeven.
Halverwege de avond zal er een bescheiden loterij plaats hebben met enkele mooie prijzen.
De opbrengst van de wijnproeverij is voor de projecten die Dorcas Ondernemers Regio West steunt. Klik hier voor een overzicht.

Locatie: SandCbar
Datum: woensdag 17 mei a.s.
Aanvang: 20.00 uur.
De kosten bedragen 15 euro per persoon. Deze kunt u op de avond zelf voldoen.

Aanmelden:
Gelieve van te voren U aan te melden, zodat de organisatie kan inschatten hoeveel mensen er komen. Dit kan door een mail te sturen naar:
mjvanmaanen@gmail.com of te bellen/sms’en/whatsappen naar: 06 18 87 23 10.

Doneer nu!
Edwin-Onyancha-Dorcas-Kenia
Edwin Onyancha

Dorcas wil de armoede in Kenia aanpakken door het individu, de gemeenschap en de samenleving te betrekken bij de projecten

..... steun van bedrijven uit Nederland is hierbij van cruciaal belang.

Steun Dorcas ook!