Informatie bijeenkomst Dorcas Winkel

vindt plaats op 03-04-2018

Het bestuur van Dorcas Ondernemers Regio West kijkt dit voorjaar uit naar een nieuw project. Achter de schermen zijn we hier al enige tijd druk mee bezig.

In samenwerking met Dorcas Nederland is onze ambitie dit jaar een Dorcas Winkel te openen in de omgeving Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Het wordt een winkel die gerund gaat worden door vrijwilligers, met als doel zoveel mogelijk opbrengsten te realiseren tegen zo laag mogelijke kosten. De verkoopopbrengsten van de winkel, die overblijven na aftrek van kosten, gaan volledig naar de projecten die wij ondersteunen in Kenia.

Om belangstellenden te informeren over onze plannen en om vrijwilligers voor de Dorcas-winkel te vinden, organiseren wij op dinsdagavond 3 april 2018 een informatieavond. Als u interesse hebt in onze plannen, dan willen wij u graag ontmoeten op deze avond. U bent van harte welkom bij de Koningin Wilhelminaschool, Kerkstraat 21 in Rijnsburg. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar en uiterlijk 21.30 uur hopen we de avond af te ronden.

Aanmelden voor deze avond kan onder nummer 06 52 31 76 58 (Mariëlla Zandbergen) of per e-mail via mariella@dorcasregiowest.nl. Kunt u deze avond niet aanwezig zijn, maar wilt u wel meedoen? Neem dan ook gerust contact met ons op. Natuurlijk stellen wij het op prijs als u vrienden / bekenden uitnodigt om mee te komen of dat u hen deze uitnodiging doorgeeft.

Om deel te nemen als financier, als vrijwilliger met eigen tijd of heeft u ideeën om ons hierin te steunen, klik dan hier voor meer informatie over onze plannen voor in winkel in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg en/of hier over het Dorcas Winkel Investeringsfonds.

Alvast dank voor uw betrokkenheid en inzet waar deze mogelijk is.
Met dankbare groet,
Johan van Maanen
Voorzitter Dorcas Ondernemers Regio West

Doneer nu!
bas gravesteijn
Bas Gravesteijn

Die ene druppel kan ‘lifechanging’ zijn in uitzichtloze situaties’

Door relaties in mijn netwerk te laten zien wat gestructureerde hulp te weeg kan brengen hoop ik mensen bewust te maken dat de allerarmsten hulp nodig hebben van ons.

Steun Dorcas ook!