Aanleveren goederen voor de nieuwe Dorcas Winkel KRV

Geplaatst op: 21-08-2018

Met nog ongeveer 5 weken voor de boeg, wordt zaterdag 15 september a.s. de Dorcas Winkel KRV (Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg) op het bedrijventerrein Het Ambacht geopend. De afgelopen maanden heeft het pand aan de Sandtlaan 36, hal C10, een ware metamorfose ondergaan. Van een grote ruime hal is er nu een gezellige sfeervolle winkel ontstaan. ‘Het begint al op een echte winkel te lijken en daar zijn we erg trots op. Dit alles is tot stand gekomen door de vrijwilligers die met elkaar de winkel gaan runnen’, laat Mariëlla Zandbergen weten. De winkel is een samenwerking met Dorcas Ondernemers Regio West en Dorcas Nederland.
Ook is er een bestuur gevormd bestaande uit: Gerard Verheij (dagelijks bestuur), Marjan Noort (penningmeester), Herman de Mooij (voorzitter), Mariëlla Zandbergen (secretaris), Paul Selier (beheer pand/arbo-zaken). Onderaan treft u een foto.

Inmiddels zijn er in het hele land al 31 Dorcas Winkels. ‘De opbrengst van de verkoop van de spullen komt ten goede aan de projecten die wij ondersteunen in Kenia’, vult Mariëlla aan. Vanaf deze week is het mogelijk om op woensdagen goederen in te leveren. Dit kan van 9.00 tot 15.00 uur.

Mariëlla Zandbergen: ‘We kunnen alles gebruiken, van kop en schotels tot glazen, van kleding tot elektrische apparaten, van meubels tot speelgoed en (oude) boeken. Alles is welkom maar moet wel van goede kwaliteit zijn. Zodra de winkel ‘echt’ open gaat is het mogelijk om op meerdere dagen goederen in te leveren. Heeft u een paar uurtjes over en lijkt het u leuk om als vrijwilliger in de Dorcas Winkel te komen werken?’
Heeft u vragen, of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Mariëlla,  tel: 06 – 52 31 76 58.

dorcas winkel KRV Bestuur

Doneer nu!
gerke terpstra
Gerke Terpstra

Dorcas Nederland kan samen met ondernemers veel betekenen

Geloof is Genade, maar ook Geluk dat je je met God mag inzetten voor die mensen die hulp nodig hebben.

Steun Dorcas ook!