Dorcas KRV - Katwijk Rijnsburg Valkenburg

Succesvolle opening Dorcas-winkel KRV

Geplaatst op: 17-09-2018

Voor de vele vrijwilligers van de Dorcas-winkel was het zaterdag 15 september jl. een spannende dag.
Zie onderaan een foto- en videoverslag.

Na maanden van klussen, schoonmaken en inrichten gingen de deuren van de Dorcas-winkel KRV (Katwijk Rijnsburg Valkenburg) op het bedrijventerrein Het Ambacht open voor het publiek. De vrijwilligers stonden te popelen om aan de slag te gaan. En dat konden ze deze eerste dag! Even voor openingstijd, tien uur, stond er al een lange rij mensen die benieuwd naar de winkel waren. ‘Het begon gelijk te lopen en het is de hele dag door druk gebleven’, laat Mariëlla Zandbergen weten. Daarbij kregen de vrijwilligers veel complimenten over de winkel. ‘Het lijkt wel een warenhuis’ en ‘Wat is de winkel lekker ruim ingericht en alles is goed aangegeven’. Het zijn zomaar wat opmerkingen van mensen die in de winkel hun ogen uitkeken.

In de winkel is ook een koffiecorner, waar veel mensen gebruik van maakten en met elkaar in gesprek gingen. ‘Ook leuk dat hier ‘brood van gisteren’ wordt verkocht’, liet een oudere dame zich ontvallen. ‘Deze eerste verkoopdag heeft onze verwachting dan ook ruimschoots overtroffen. Wat fijn dat er zoveel enthousiaste mensen de nieuwe Dorcas-winkel hebben bezocht’, laat Mariëlla weten.

De openingstijden van de winkel zijn dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Heeft u spullen voor de winkel, dan kunt u deze op openingsdagen brengen. Lijkt het u leuk om in het team van vrijwilligers mee te draaien? Dan kunt u tijdens openingstijden contact opnemen via telefoonnummer: 071 – 250 18 36.


Doneer nu!
William Hogewoning

Het is gaaf om te zien dat de hulp van Dorcas werkt

Het is niet alleen de factuur die je als bedrijf overmaakt aan Dorcas. Ik heb nu zelf gezien dat het geld goed wordt besteed aan de projecten in Kenia

Steun Dorcas ook!