siaya-county-kenia

Project in Kenia Siaya County

Geplaatst op: 13-12-2018

Gezondheid en schoon drinkwater

In 2015 is Dorcas Ondernemers Regio West gestart met een nieuw project in Kenia in de omgeving Yala en Wagai divisies van het Gem District, Siaya County. Het project loopt drie jaar en kost € 507.415,-

Samenwerken
Het project is een Public Private Partnership (PPP) project. Dat wil zeggen dat een overheid, een bedrijf en een NGO samenwerken aan een gezamenlijk doel waar zij allen een belang bij hebben. In dit geval is er een consortium van Dorcas Aid International, het Keniaanse bedrijf Maji Milele en de lokale overheid in Siaya County en partner North Gem. Het consortium heeft gezamenlijk fondsen gekregen bij RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland).

Van onze partner het bedrijf Maji Milele ontvingen we info over de voortgang zie ook het Technical Report en het Interim Progress Report en de link op hun website: www.water-forever.com/naya.

Country Director Edwin Onyancha van Dorcas Kenya is trots op ‘zijn’ project en liet een maand geleden via een presentatie zien dat dit project een voorbeeld is voor modern en betaalbare watervoorziening voor 60.000 mensen in Kenya.

Uiteraard is er voor dit project veel training nodig. Om een goede indruk te krijgen van de start van het project in relatie tot de beneficiaries verwijzen we u graag naar dit filmpje:

Uitgebreide informatie over dit project treft u hier.

Doneer nu!
Jan Voshol

We kunnen een bijdrage leveren om waar mogelijk het leed te verzachten.

Dorcas werkt op een manier die heel praktisch is, en waar met weinig geld een hoop bereikt kan worden.

Steun Dorcas ook!