Dorcas KRV - Katwijk Rijnsburg Valkenburg

Steeds meer mensen weten Dorcas Winkel KRV te vinden

Geplaatst op: 13-12-2018

dorcas winkel KRVSinds de opening van de Dorcas Winkel KRV op zaterdag 15 september jl is het een drukte van belang in de winkel. Velen weten de winkel op het bedrijventerrein ’t Ambacht dan ook regelmatig te vinden.

Het enthousiasme van de bijna 80 vrijwilligers maken het tot een groot succes. Zonder de inzet van deze vrijwilligers is het niet mogelijk de Dorcas Winkel te kunnen draaien.

Vanaf de opening zijn er al meer dan 40.000 artikelen verkocht. Alleen al in de maand november hebben we meer dan 3.000 betalende klanten mogen begroeten. Daarbij zijn er honderden gratis kopjes koffie/thee (met koekje) geschonken in de gezellige koffiehoek. Ook het ‘brood van gisteren’ is voor velen een reden om terug te komen.

De service van de Dorcas Winkel KRV gaat ver. Op verzoek halen de vrijwilligers uw oude meubels e.d. gratis bij u op. Ook is het mogelijk om deze of andere spullen tijdens de openingsdagen bij de winkel te brengen.

Lijkt het u leuk om iets voor de Dorcas Winkel KRV te doen? Vrijwilligers, vooral chauffeurs, zijn van harte welkom. Het is leuk om met veel vrijwilligers de winkel te runnen.

De opbrengst van de winkel komt ten goede van de projecten die Dorcas Regio west ondersteund. De openingstijden zijn: dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Komt u ook eens langs om een kijkje te nemen in deze mooie Dorcas Winkel? De koffie en thee staat voor u klaar.

Dorcas Winkel KRV
Bedrijvencentrum ’t Ambacht
Sandtlaan 36
Hal C10
2223 GG
Katwijk

Tel. 071 250 18 36

Dorcas Winkel KRV ophalen vrachtwagen

Doneer nu!
Harry Karel Oudshoorn

Door zelf de armoede te zien en te ruiken word je geraakt om iets voor arme mensen te doen!

Harry Karel Oudshoorn is mede-initiatiefnemer van Dorcas Ondernemers Regio West

Steun Dorcas ook!