Ace Group

Bezoek onze website

Full-service internetbureau Ace Group ontwikkelt weboplossingen, als: websites en webshops. Onze kracht is dat wij .NET-webapplicaties ontwikkelen op basis van een uitgekiende internetstrategie met de mogelijkheid voor maatwerk-aanpassingen. Daarnaast beschikken we over online marketeers voor het inzetten van online marketingcampagnes als zoekmachine optimalisatie, social media, e-mailmarketing en/of Google AdWords.

Onderscheidend
Naast deskundige webdevelopers zijn bij Ace Group ook mensen met een marketing- en communicatieachtergrond werkzaam. Hierdoor zijn we in staat om effectieve websites te ontwikkelen. Ace Group is opgericht in 1997 en sindsdien uitgegroeid tot een stabiele speler in de markt met 19 jaar internetervaring.

Servicegericht
De relatie met onze opdrachtgever staat centraal. We staan bekend om onze uitstekende service. Tientallen opdrachtgevers (voornamelijk in de Randstad, maar ook daarbuiten) vertrouwen op onze internetexpertise. We hanteren geen onderhoudscontracten maar investeren in onze relatie met u als (potentiële) opdrachtgever.

Contactpersoon:
Dhr. Jaap van Duijn
tel: 071 – 40 190 77

Terug naar ondernemers
Doneer nu!
Peter Ouwehand
Peter Ouwehand

We zetten ons samen in voor mensen die het minder goed hebben dan wij

Ik denkt dat we als christenen alles moeten doen wat in ons vermogen ligt om minderbedeelden te helpen.

Steun Dorcas ook!