Bakker Van Maanen

Bezoek onze website

Bakker van Maanen is een moderne brood- en banketbakkerij. Onze bakkerij is gevestigd in Rijnsburg. Dagelijks maken wij op traditionele wijze de heerlijkste broden, taart en banket. Al deze ambachtelijke producten zijn verkrijgbaar in meer dan 50 bakkerswinkels van Van Maanen.

“De mensen die voor en met Bakker van Maanen werken, zijn heel speciaal voor ons. Met ieder hun eigen passies, voorliefdes, inbreng, kennis en kunde vormen zij het stevige fundament van ons familiebedrijf. Zij helpen, luisteren, bedienen en adviseren onze klanten, zij vertellen ons verhaal. Dus is het belangrijk dat deze mensen naast een uitgebreide productkennis enthousiast, positief en vrolijk kunnen inspireren. Dat ze weten wat er speelt in de buurt en dat ze hun werk vanuit hun kracht en met veel plezier, passie en trots doen. Die eigenheid, die bezieling… dat is wat we zoeken bij Bakker van Maanen. Want… ons karakter? Dat bepalen we met zijn allen!”

Bakker van Maanen draagt Dorcas een warm hart toe. Zo is mede-eigenaar Johan van Maanen voorzitter van Dorcas Ondernemers Regio West. Zijn vader en oud-eigenaar Jan van Maanen is penningmeester en net als Johan heeft hij al diverse reizen naar Afrika ondernomen om Dorcas projecten te bezoeken en ondersteunen.

Contactpersonen:
Johan van Maanen
Jan van Maanen

tel: 071 – 40 913 13

Terug naar ondernemers
Doneer nu!
William Hogewoning

Het is gaaf om te zien dat de hulp van Dorcas werkt

Het is niet alleen de factuur die je als bedrijf overmaakt aan Dorcas. Ik heb nu zelf gezien dat het geld goed wordt besteed aan de projecten in Kenia

Steun Dorcas ook!