Stylen met Voshol

Bezoek onze website

Wij zijn de regisseur van het hele inrichtingsproces
Stylen met Voshol gelooft dat de inrichting van uw organisatie of bedrijfspand een positieve bijdrage levert aan een prettig gevoel in uw dagelijkse werkomgeving. Paul en Co bedenken concepten en creatieve oplossingen en zorgen er voor dat u en uw medewerkers zich prettig voelen in een plezierige (werk)omgeving. Het is voor ons de uitdaging om voor u de juiste inrichting te bedenken en het vervolgens ook uit te voeren.

Wij zijn de regisseur van het hele inrichtingsproces voor iedere fase van het project en zorgen voor alle denkbare elementen zoals sanitair, meubilair, vloerbedekking,schilderwerk, verlichting, wand en raamdecoratie tot de signing in of op het pand. Graag gaan wij met u in gesprek om zo te voelen en te ervaren hoe uw organisatie werkt, welke mensen er werken en wat het doel is van de re-styling of aankleding van uw pand Als alles duidelijk is gaan wij graag met u aan de slag en zorgen wij er voor dat iedereen in het bedrijf zich prettig voelt binnen hun eigen werkomgeving.

Geef ons de Sleutel maar, na de oplevering krijgt u hem terug.

Visie
Stylen met Voshol vind dat een bedrijf de inrichting van hun pand moeten overlaten aan professionals, aangezien een prettige werkomgeving bijdraagt aan een optimaal rendement van de medewerkers.

Missie
Onze missie is om uw bedrijfspand volledig aan te kleden of te re-stylen, waarbij we, nadat we gezamenlijk richting hebben bepaald, de zorg voor de perfecte uitvoering van de concepten volledig in handen nemen zodat u zich kan focussen op uw core business.

Doel
Stylen met Voshol zorgt ervoor dat uw pand stijlvol, sfeervol maar toch ook praktisch wordt ingericht. Zo kunnen u en uw medewerkers zich in een inspirerende omgeving volledig concentreren op het behalen van de beste resultaten!

Contactpersoon:
Paul Voshol
tel: 06 – 20 706 760

Terug naar ondernemers
Doneer nu!
Jan Voshol

We kunnen een bijdrage leveren om waar mogelijk het leed te verzachten.

Dorcas werkt op een manier die heel praktisch is, en waar met weinig geld een hoop bereikt kan worden.

Steun Dorcas ook!